Zonnepanelen reinigen

Propere zonnepanelen voor een beter rendement

Ruitenwasser Kim - Ramsel - Reinigen van zonnepanelen Het staat buiten kijf dat vuile zonnepanelen voor een minder goede opwekking van energie zorgen, en laat dat nu net de functie van een zonnepaneel zijn! Eigenaars van zonnepanelen hebben er dus alle baat bij hun zonnepanelen op tijd en stond te laten reinigen. Afhankelijk van de ligging van uw woning doet u dit best elk jaar.

Bent u op zoek naar een professional in de regio Aarschot die deze reiniging voor zijn rekening kan nemen? Klop dan zeker eens aan bij Ruitenwasser Kim.

Superresultaat dankzij osmose reiniging

Ruitenwasser Kim is gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen in Aarschot. Om het best mogelijke resultaat te bekomen, maken wij hierbij gebruik van ons professioneel osmosesysteem. Dankzij deze reinigingsmethode hebben wij geen detergenten meer nodig om tot een perfect resultaat te komen. Het grote voordeel hiervan is dat de beschermlaag van uw zonnepanelen niet aangetast wordt en dat wij schade- en krasvrij te werk kunnen gaan.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u gebruik te maken van onze diensten in Aarschot? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Back to Top